“Dank voor het welzijn dat we hier ervaren!” Y.S. uit K.

“De humoristische manier waarmee we de vele kennis en ervaringen doorkregen, maakt zo’n kuur bijzonder verteerbaar. Tof dat dit blijft georganiseerd worden!” R-M uit B.

“Dank je wel voor de mooi gevulde week met het niet aflatend enthousiasme, de oprechte lieve betrokkenheid, die een echte steun voor me zijn geweest” R. E. uit K.

“Dank voor de geduldige aandacht en het groot vertrouwen!” E. V. uit B.

“Dank voor de goede zorgen en voor de mooiste vastenweek ooit!” N. K. uit H

"Dank je voor de harmonie die ons  ten  goede komt naar ziel en lichaam".
R.J uit Brugge.

“Ongelofelijk bedankt voor deze snelweg naar God!” V.D. uit B.

" Ik heb zo genoten van deze fantastische week! Het heeft mijn verwachtingen fel overtroffen. Het geheel was zo waardevol" A.W. uit Brussel.

" Echt fijn om hier nog eens zo’n gezondheidsweek door te maken: De begeleiding en het geheel: echt deugddoend!” M.G. uit Limburg

"Vielen Dank für die schone Tagen hier. Es wird mir lange in Gedächtnis bleiben" M.J. uitWinnweiler.

" Het was voor mij een confronterende week om wille van de moeilijke tijd die ik doormaak. Maar dankzij de prima begeleiding, mooie serene omgeving en dragende respectvolle groep, groeide ik er door. Van harte dank." R.L. uit Brussel.

" Bedankt om zowel de binnenkant als de bovenkamer te soigneren" H.D. uit Brugge.

" De geborgenheid, de liefde, de warmte deden me ontzettend goed! Ik voel me herboren. Dank voor de goede zorgen". I.W. uit Gent

" We voelen ons héél gezond en gelukkig door deze Mayr-week". Hartelijk dank! M.C en M.M. uit Dendermonde.

" Toffe Mayrkuur-week op alle fronten. En daar bovenop het zo attent volle begeleidingsteam, waarbij we steeds terecht konden met al onze pijntjes, fysiek zowel als psychisch. Een dank uit het diepste van mijn hart". C.V. uit St.-Andries.